- Fredag: Falafler i pitabrød
- Lørdag: Langtidsstegt lammekølle fra Nanna Simonsens Smag på Danmark, kartoffelpandekager, hvidløgsbrød, tangsalat
- Søndag: Grillet laks med kartoffelbåde
- Mandag: Pasta med kødsovs/tomatsovs
- Tirsdag: Røvergryde med ris. Til vegetaren champignon, løg og ærter i fløde
- Onsdag: Stegt fisk med bulgur
- Torsdag: Ikke hjemme
- Fredag: Claus Meyers hot pot (rest fra fryser)
I løbet af weekenden skal der laves kødsovs, tomatsovs og røvergryde til mandag+tirsdag.
Her fredag falafler i pitabrød. Frosne falafler fra slagteren på Amagerbrogade steget i olivenolie, pitabrød fra Netto og Aldi (Aldis er bedst), salat, agurk, tomat, dresssing af en rest græsk yoghurt + lidt ketchup + flødeost + salt + sukker. OK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar