søndag den 27. april 2008
Forberedelser til ugen
Søndagens faste ritual: forberedelse af ugens madplan. Ældste søn blev sat til at lave chili con carne = kødsovs af 2-3 løg, 400 g hakket okse, 2 æsker hakkede tomater + 2 dåser chilibønner. I køleskab til mandag. Selv lavede jeg boller i karry efter opskriften i "God Mad - let at lave", bortset fra at jeg blendede karrysovsen. I køleskab til tirsdag. Jeg har ellers aldrig lavet boller i karry, men da jeg prøvede for 2 uger siden var den en kæmpe succes hos ungerne, langt foran de ypperlige retter fra Claus Meyers opskrifter. Vegetaren ville denne gang også have en karrysovs. Sovsen til kødbollerne laves på det vand, som bollerne har kogt i, så jeg lavede en separat vegetarsovs, hvilket nu også var ret overskueligt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar