Middag søndag: Hjemmelavet canneloni med spinat/hytteret/ost fyld til vegetaren og laks/hytteret/ost til os andre. Besværligt at lave, men smager godt. Pastadej af 500 g durum mel og 5 æg. Hviler i de foreskrevne 30 minutter, deles i 10 dele som rulles ud til næsttyndeste indstilling på pastamaskinen og lægges til tørring. Tomatsovs af et par finthakkede løg, 3 æsker hakkede tomater (fra Aldi), 5-6 fed hvidløg revet i ca 15 minutter før sovsen skulle bruges. Fyld til vegetaren: blancherer 1 pakke spinat, drypper af og blander med hytteret, lidt mindre hytteret end spinat. Hertil lidt revet mozzarella. Til os andre: laksebøffer skåret i strimler samt lidt hytteret og lidt revet mozzarella. Koger de tørrede pastaplader en af gangen et par minutter i salt vand, drypper af, lægger på køkkenbord, putter en stribe fyld i, ruller sammen og putter i et tærtefad. Så den næste. Når fadet er fuldt får det en sjat mælk (1 dl?), dækkes med tomatsovs og til sidst lidt revet mozzarella. 30 minutter ved 200 °C, to fade med varmluft.
Smagte godt, og alle spiste godt, men det er lidt stressende at lave. 2 vegetarruller tilbage som rest til i morgen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar