søndag den 18. maj 2008

Tomatsuppe

Spisning hos underboerne aflyst her søndag, så vi lavede i stedet tomatsuppe til to dage og spiste lidt rester. Måske lidt overraskende er tomatsuppe et hit hos børnene. Opskrift til to dage: ½ kg løg, 6 fed hvidløg (kan varieres meget efter smag), 6 pakker hakkede tomater (med oregano og basilikum, ellers kan man selv tilsætte det), 2 dåser bønner i chilisovs. Løgene og hvidløgsfeddene pilles og hakkes groft og steges lidt i olivenolie. Tomater tilsættes og blandingen koger ½ time. Chilibønner tilsættes og det hele blendes med en stavblender. Voila! Vi hælder en håndfuld frosne ærter, taget direkte fra fryseren, i tallerkenen før suppen. Det køler suppen så meget ned, at børnene kan spise den med det samme. En lille skål frosne ærter ved siden af til at spise med fingrene er også godt.

Ingen kommentarer: